...
Hakkımızda

Hakkımızda

2001 yılından itibaren müşterilerimize daha iyi daha tecrübeli daha profesyonel hizmet verebilmek için ekibimizle sürekli olarak çalışmaktayız Bu sebeple firmamız her zaman ayakta ve hizmete hazırdır

Yıllık Tecrübe

25

Araç Filomuz

5

Mutlu Müşteri

550

Alanda Hizmet

7
Sunduğumuz Hizmetler

Hizmetlerimiz

...

Asansörlü Evden Eve Taşıma

Asansörlü Evden Eve Taşıma Değerli Müşterilerimiz, Kılıç Nakliyat olarak Asansörlü taşımacılık hakkında bilgi vermek istiyoruz. Eğer eşyalarınız yeni ve taşınacağınız evin merdivenleri dar ise size yeni çözüm Asansörlü taşımadır Bu hizmetimiz sayesinde eşyalarınız özel taşıma asansörümüz ile Nakli edilip, taşınacaktır. Sizde Asansörlü Nakliye hizmetinden yararlanın. Evden Eve Asansörlü Taşıma Neden Tercih Edilir ? 1. Bina içinde oluşacak hasarları en az düzeye indirmek 2. Asansörü olmayan yüksek katlı binalarda inip çıkma zamanını azaltarak daha erken yükün taşınmasını sağlamak. 3. Taşıma riskinin az oluşu 4. Bina sakinlerini rahatsız etmemek 5. Bina içinde eşyaların zor çıkması durumunu ortadan kaldırmak. 6. Asansörle direk evin içine girerek taşınma suresinin kısaltmak. 7. Asansörlü taşımacılık bazı yüksek binalar, dar koridorlar girişi küçük apartman girişleri 8. Yönetimin bina asansörünü kullanmaya karşı olması , 9. Dar alanlarda taşıma yapılırken hem eşyaya hem binaya zarar vermesi durumu ortadan kaldırmak 10. Asansörlü taşımacılık bina içi mesafeyi azaldığı için işçilerin dikkatini attırmak ve daha çok verim almak. 11. Eşya taşıma işlemlerinde teknolojiden de yararlanmak.

...
...

Evden Eve Taşıma

Evden eve nakliyat talebiniz bize telefonla, e-maille veya iletişim formumuzla bize ulaşmasıyla Kılıç Nakliyat eksperi evinizi sizin istediğiniz saat ve zamanda ziyaret eder, nakliyat talebinize uygun planlama koordinasyon ve eşyalarınızın hassasiyetine göre taşıyabilecek büyüklükte araç,ambalaj malzemesi,kaç elemanın geleceği çağdaş asansörlü sistemin nasıl kurulacağı,nereye kurulacağı ve eşyanızın sigorta değeri gibi çalışmaları tespit edici planlama yapılır. Eşyanın gideceği yeni yeride ziyaret edip sonradan olabilecek riskleri en asgariye indirir. Tüm bu çalışmalar yapıldıktan sonra Kılıç Nakliyat ekspertizi sizin istemlerinizi de göz önünde bulundurarak size yazılı bi teklif sunar (Bu yazılı teklif aynı zamanda sözleşme yerine geçer).Taşınma tarihiniz sizinle beraber kararlaştırıp kayıt altına alınır. Kılıç Nakliyat ekspertizi taşınma eşya taşıma planlaması ve koordinasyonu ile minimum hata ve maksimum güvenceyle ve yerleştirmesinin nasıl yapılacağı konusunda uzmandır. Taşıma experi taşınmanızın her aşamasında ekibini yönlendirmek ve değerli eşyalarınızı evden eve taşırken gerekli her türlü önlemi almak ile sorumludur. Taşınma gününde Taşınma experi, bu önemli günde sizi yalnız bırakmayacak ve operasyonun devamında taşınmayı gerçekleştirecek olan Kılıç Nakliyat Taşınma Ekibi ile sizi tanıştırır. Bu aşamalardan sonra operasyon başlar. Evinizde bulunan tüm eşyalarınız profesyonel ekiplerimiz tarafından çeşitli boy ve ebatlardaki koli ve paketleme malzemeleriyle muhafaza edilerek taşınmaya hazır hale getirilir. Tüm paketler numaralandırılarak içerisindeki eşyaların muhteviyatı belirtilir.

...
...

Şehir İçi Taşımacılık

Gücümüzü, taşımacılık sektörünün geçmişteki tecrübelerimizden ve siz değerli müşterilerimizden almaktayız. Sizleri de bu çıktığımız yolda oluşturduğumuz kadromuz ve kuvvetli ekibimizle taleplerinize cevap vermekteyiz. Amacımız çağdaş standartlarda nakliye hizmetini en ekonomik biçimde sunmak, verdiğimiz hizmeti sürekli yenilemektir. Kılıç Nakliyat hem Evden Eve Nakliyat hem de kurumsal taşımacılık alanlarında hizmet vermektedir. Firmamız müşterilerine en iyi hizmeti, depolama, paketleme, hızlı ve güvenilir bir şekilde üstlendiği görevlerini başarı ile yerine getirerek, şirketimiz bu günlere gelmiş ve gene aynı tempo ve dikkatle çalışmalarına devam etmektedir. Kılıç Nakliyat eğitimli kadrosu, geniş paketleme materyalleri, ücretsiz expertiz hizmeti, hijyenik güvenli çalışma ortamlarıyla, eşya sigortası, paketleme ve demonte-montaj hizmetiyle sektörün standartlarını yükseltmiştir.

...
...

Şehirler Arası Taşımacılık

Şehirler arası nakliyat sektörü, nakliye firmaları arasındaki realiteyi açıkça ortaya çıkarıyor. Şehir içinde nakliyat yapmak zor bir işlem değildir ama şehirler arası nakliyat işini yapmak gerçek firmaları korsan firmalardan ayıran önemli bir özelliktir. Şehirler Arası Nakliyat hizmetlerinde genellikle yol kenarı denetim istasyonlarında ulaştırma bakanlığınca üzerinde durulan K3 yetki belgesi bulunmayan araçlar taşıma faaliyetlerinde bulunamıyor, bundan dolayı firma seçimi yapmak müşterilerin kaçınılmaz bir sorununu da beraberinde getiriyor. “İyi bir nakliyat doğru bir firmanın seçimi ile başlar” sloganı altında Kılıç Nakliyat olarak yıllardır Türkiye’nin en uç köşelerine hizmette sınır tanımıyoruz. Bunun için firma seçiminde çok dikkatli davranmanız gerekecek, yanlış firma seçimi beraberinde sorunları da getireceği için bu durumu gözardı etmemelisiniz. Kılıç Nakliyat yılların verdiği deneyimi sizlere teminat olarak sunuyor. Şehirler Arası Nakliyat işlemlerinde en önemli nokta önceden eşyaların görülmesidir, Yani ekspertiz işleminin yapılmasıdır. Ekspertiz hizmetinin yapılmasının nedeni eşyaların miktarı, paketleme malzemesi ve taşınacak eşyalar için gerekli personel sayısıdır. Bu ön görüşmenin yapılmasının sebebi anlaşma sağlandığı taktirde taşıma sözleşmesinin yapılmasıdır. Eşyaların araçta kaplayacağı yer az ise bunun için şehirler arası parça eşya taşıma hizmeti söz konusudur, parça eşya taşımalarında firmamız müşterilerine gerekli kolaylığı sağlayarak yardımcı oluyor. Eğer eşyalar için büyük bir araç gerekiyorsa da firmamız tarafından büyük araç temin edilir, iş dağılımı konusunda ekibimiz işinin ehli insanları olduğu için bütün eşyaların paketlemesini yaparak araçta düzenli bir şekilde istifini gerçekleştirir. Şehirler arası nakliyat alanındaki bir başka önemli husus da taşınacak eşyaların sigortasının yapılmasıdır. Sigorta taşıma işleminde müşterilere verilen güvenceyi ifade eder. Sigortasız bir taşıma işleminin sebep olacağı ihtimaller göz önünde bulundurulduğunda, sigortalı taşımanın ne kadar önem vurguladığını anlamış oluruz. Kılıç Nakliyat taşıma günü işe başlamadan önce ilk iş olarak sigorta poliçesini müşteriye takdim eder, firmamızın hedeflediği varış noktası müşteri memnuniyeti olduğu için iş alımını da genellikle tavsiye sistemi üzerine dayatarak hareket etmiştir. Firmamızın Şehirler arası nakliyat alanında yaptığı hizmetlere almış olduğu referanslar örnek olarak gösterilebilir. Yapmanız gereken tek şey firmamız ile iletişime geçmektir.

...
...

Ekibimiz

...

Hakan Damcı
...

Hasip Kılıç
...

Yusuf Ateş
...

Taner Kılıç
Ne Dediler?

Müşteri Yorumları

Haberler & Blog

Telefon
WhatsApp
Instagram
Telegram